Axis bar

Axis Lobby & Cocktail Bar bevindt zich in Hilton Amsterdam Airport Schiphol en is het hart van het hotel. Geniet met je gezelschap van hapjes en drankjes in de unieke setting in het 42-meter hoge Atrium. Dompel je onder in de wereld van mixologie en laat je verassen door de bijzondere smaken en samenstellingen van onze cocktails en Gin & Tonic’s. De bar is gespecialiseerd in gin en Nederlandse Jenevers. Overdag dient Axis als bruisend café en ’s avonds als levendige lounge.

Gin & tonics

Met een van de grootste Gin collecties van Amsterdam (60+) is Axis Lobby & Cocktail Bar een uitblinker als het gaat om speciale Gin & Tonic’s. Van klassiekers, naar unieke recepten tot aan onze alcoholvrije specialiteiten.

Cocktails

Fris & fruitig, gedruft & verfijnd, zoet & sappig, we hebben het allemaal! Onze bartenders en mixologen kunnen de beste cocktails maken, speciaal voor jou. Ons menu bevat een breed aanbod aan heerlijke cocktails. Heb je een speciaal verzoek? Aarzel niet, bij Axis Lobby & Cocktail Bar staan onze bartenders en mixologen klaar om jou een geweldige ervaring te geven en het beste dranken klaar te maken.

Bar food

Bij Axis Lobby & Cocktail Bar kan je niet alleen genieten van lekkere drankjes, maar we hebben ook een assortiment aan appetijtelijke borrelhapjes en gerechten. Iedereen kan genieten van onze Nederlandse snack specialiteiten en internationale hapjes.

Ginius afterwork

Ginius Afterwork is het afterwork event waar je bij wil zijn! Elk kwartaal een nieuw thema waarbij de beste suppliers komen om hun lekkerste producten te showcasen. Werk je rondom Schiphol kom dan met collega’s en geniet van unieke cocktails, Gin & Tonic’s, speciaal bieren, wijnen en heerlijke hapjes. De volgende editie, Spirits of the UK vindt plaats op donderdag 16 maart. Koop hier je ticket!

Tijden

Kom gezellig bij ons langs! We zijn geopend op:
Maandag – Vrijdag: 09:00 – 00:00 en Zaterdag & Zondag: 11:00 – 00:00