Axis bar

Axis Lobby & Cocktail Bar bevindt zich in Hilton Amsterdam Airport Schiphol en is het hart van het hotel. Geniet samen met collega’s, vrienden of familie van hapjes en drankjes in de unieke setting in het 42-meter hoge Atrium. Dompel je onder in de wereld van mixologie en laat je verassen door de bijzondere smaken en samenstellingen van onze cocktails en Gin & Tonic’s. Het Bar Team is gespecialiseerd in gin en Nederlandse jenevers.

Gin & tonics

Met een van de grootste gin collecties van Amsterdam, meer dan 60 verschillende, is Axis Lobby & Cocktail Bar een uitblinker als het gaat om unieke Gin & Tonic’s. Klassiekers, unieke combinaties & alcoholvrije specialiteiten.

Cocktails

Fris & fruitig, gedruft & verfijnd, zoet & sappig, we hebben het allemaal! Onze bartenders en mixologen kunnen de beste cocktails maken, speciaal voor jou. Ons menu bevat een breed aanbod. Heb je een speciaal verzoek? Aarzel niet, bij Axis Lobby & Cocktail Bar staan onze bartenders en mixologen klaar om jou een geweldige ervaring te geven en het beste drankje klaar te maken.

Bar food

Bij Axis Lobby & Cocktail Bar kan je niet alleen genieten van lekkere drankjes, maar we hebben ook een assortiment aan heerlijke borrelhapjes en diverse gerechten. 

Ginius afterwork

Ginius Afterwork is hét event waar je bij wilt zijn! Elk kwartaal een nieuw thema waarbij de beste suppliers aanwezig zijn om hun producten te showcasen. Werk je rondom Schiphol? Kom dan met collega’s en geniet van unieke cocktails, Gin & Tonic’s, speciaal bieren, wijnen en heerlijke hapjes. De volgende editie vindt plaats op donderdag 21 maart 2024.

Tijden

Kom gezellig langs! We zijn geopend maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 00:00 en zaterdag & zondag van 10:00 tot 00:00.