Welkom bij bowery restaurant

Bowery biedt authentieke en hedendaagse gerechten; grill gerechten van de Josper houtskoolgrill,
Aziatische (wok)specialiteiten en een keuze aan klassiekers. Bowery werkt uitsluitend met verse
producten, veelal lokaal en van het seizoen. De gerechten op de kaart kunnen de hele dag worden besteld. Gasten hebben veel keuzevrijheid bij het samenstellen van grill gerechten en salades met producten die ze zelf willen. In het restaurant voel je de kennis en liefde voor eten en drinken, bereid en geserveerd door een gepassioneerd team.

Ontbijt

Begin je dag met een uitgebreid ontbijt in Bowery. Geniet van heerlijke broodjes, croissantjes, vers fruit en vele lokale producten zoals honing van onze eigen bijen en doe nieuwe energie op met een lekkere kop koffie of thee uit onze brede selectie.

Lunch & dinner

Geniet van hedendaagse lunch- en dinergerechten die de hele dag besteld kunnen worden. Bowery is
gespecialiseerd in grill gerechten, Aziatische (wok)specialiteiten en klassiekers. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten, veelal lokaal en en van het seizoen.

Drinks

Bij een lekkere maaltijd hoort natuurlijk ook een gepast drankje. Wij hebben een breed aanbod bestaande uit diverse frisdranken, wijnen, (speciaal)bieren, cocktails en warme dranken.

Kids menu

Naast het normale menu bieden we ook een Kids Menu aan en hebben we een Kids hoek in het
restaurant waar kinderen kunnen spelen.

Groepsmenus

Bowery Restaurant biedt een gezellige diner- of lunchervaring voor zowel kleine als grote groepen. Ontdek onze opties van een set menu’s tot aan shared dining. Mail naar boweryrestaurant@hilton.com voor meer informatie.

Meet the chef(s)

Ons doel is om iedereen die bij Bowery Restaurant komt eten een enthousiaste ervaring mee te geven.
Met die intentie hebben de chefs een heerlijk menu samengesteld met speciale focus op lokale
producten, veelal van het seizoen

Too good to go

In Bowery werken we samen met Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan. Via de Too Good To Go app kun je een Magic Box bestellen voor €4,99 waarmee je 2 boxen kan vullen met overgebleven eten van het ontbijtbuffet.